دنیای امروز نیازمند انقلاب کارآفرینی است

رئیس همایش ملی رویکردهای نوین در مدیریت و کارآفرینی گفت : بسیاری از کارشناسان معتقد هستند دنیای کنونی برای پاسخ به چالش های حوزه اشتغال به جای انقلاب صنعتی به انقلاب کارآفرینی نیاز دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پژوهشگر نیوز به نقل از ایسنا، خلیل مطلب زاده، امروز 31 فروردین ماه در همایش ملی رویکردهای نوین در مدیریت و کارآفرینی که در پردیس دانشگاه فرهنگیان مشهد در حال برگزاری است، اظهار کرد: مقام معظم رهبری با نامگذاری سال جاری به نام اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال راهی را برای ما گشودند، در این راستا کارآفرینی به عنوان نماد تلاش و موفقیت در امور تجاری است و کارآفرینان پیشگامان موفقیتهای تجاری در جامعه خواهند بود.
وی ادامه داد: توانایی کارآفرینان در بهره گیری از فرصتها، نیروی آنها در نوآوری و ظرفیتشان برای موفقیت به عنوان معیاری برای سنجش کارآفرینی در جهان محسوب میشود.
رئیس مؤسسه آموزش عالی تابران ادامه داد: کارآفرینان، مدیریت نوآفرینی، رقابت و تشکیل شرکتهای جدید سهم مهمی در رشد اقتصادی کشورهای دنیا دارد.
دکتر حسین مجتبوی، رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی در ادامه این مراسم با اشاره به اینکه دانشگاه فرهنگیان به عنوان دانشگاهی ماموریت گرا، استراتژیک و حاکمیتی وظیفه ایجاد بستر مناسب در حوزه های آموزشی، پژوهشی و مهارتی را بر عهده دارد، عنوان کرد: این دانشگاه در راستای اسناد بالادستی همچون سند تحول بنیادین، سند چشم انداز، سند دانشگاه اسلامی و... بر آن شد تا در برگزاری همایش ملی رویکردهای نوین در مدیریت و کارآفرینی که توسط موسسه آموزش عالی تابران برگزار میشود، همکاری کند.
وی با اشاره به اینکه ایجاد فعالیتهای متقابل میان دانشگاهها در راستای ماموریتهای دانشگاه فرهنگیان است، یادآور شد: این دانشگاه در سالهای اخیر ارتباط تنگاتنگی با دانشگاههای مهم استان داشته و همایش های مهمی را با دانشگاه های مطرح استان برگزار کرده واین بار نیز با مؤسسه آموزش عالی تابران که دانشگاهی مهم و در حوزه مسائل مهارتی پیشگام است همکاری کرده ایم.
مجتبوی با اشاره به نامگذاری سال جاری به عنوان سال اقتصاد مقاومتی اشتغال و تولید، خاطرنشان کرد: صد درصد دانشجویان دانشگاه فرهنگیان به کارآفرینی و کار ورود پیدا می کنند؛چراکه یک معلم کارآمد می تواند کارآفرین مهمی باشد.
رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی با بیان اینکه دانشگاهها براساس تقسیم بندیها به دانشگاههای آموزشی، پژوهشی و نوآورانه دسته بندی میشوند،، گفت: امیدوار هستیم مسیر کارآفرینی و اهمیت به تولید و اشتغال در اساتید و دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در سال جاری پررنگ شود و گام های مؤثری در این راستا برداریم.
محمدرضا ذبیحی، دبیر همایش ملی رویکردهای نوین در مدیریت و کارآفرینی اظهار کرد: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری چند سالی که در نامگذاری سالها از رویکرد معنوی به اقتصادی حرکت کرده اند بر آن شدیم تا در راستای پاسخ به درخواست ایشان گامی برداریم.
وی ادامه داد: همچنین از طرف دیگر در حوزه مدیریت با تحولات زیادی روبه رو هستیم مخصوصا در 20 سال اخیر دیدگاههای جدیدی را مشاهده کردهایم؛ توسعه کلان هر کشور متاثر از نظام مدیریت و رویکردهایی است که در آن کشور مورد استفاده قرار می گیرد به همین دلیل عنوان همایش را با این نیت که در پس همایش چندین دیدگاه امروزی مدیریت مطرح شود وهمچنین الگویی عرضه کنیم که از طریق آن به توسعه پایدار مسائل کشور کمک کرده باشیم، رویکردهای نوین در مدیریت و کارآفرینی گذاشتیم.
ذبیحی با بیان اینکه هر جامعه ای نظام های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مخصوص به خود را دارد، بیان کرد: سعی ما بر این است که در طرح موضوع و رویکردهای نوین شرایط جامعه را لحاظ کنیم و از الگوها و دیدگاه هایی که با شرایط جامعه سازگار باشد، استفاده کنیم.
دبیر همایش ملی رویکردهای نوین در مدیریت و کارآفرینی با اشاره به توسعه کشورهای کره ، مالزی، و ... عنوان کرد: مهمترین مساله ای که این کشورها به آن توجه کرده اند این بوده که زیربنای توسعه خود را کارآفرینی قرار داده اند و در راستای پرورش کارآفرینانی که بتوانند در فضای کلان جامعه سرمایه ها را جذب و تولید و اشتغال ایجاد کنند، حرکت کردهاند.
ذبیحی اضافه کرد: هر کدام از این الگوها تفاوت هایی با یکدیگر دارند، اما نزدیکترین الگو به کشور ما به جهت ماهیت اسلامی که دارد کشور مالزی است که با تلاش زیادی توانسته خود را به عنوان قطب مهم گردشگری و صنعتی در آسیا مطرح کند. در این همایش تلاش شده نگاهی به رویکردهای این کشورها داشته باشیم.
دبیر همایش ملی رویکردهای نوین در مدیریت و کارآفرینی بیان کرد: مدیریت و کارآفرینی از بستر مدیریت منابع انسانی عبور می کند.
وی با اشاره به دریافت حدود 300 مقاله در این همایش خاطرنشان کرد: پس از انجام داوری 80 مقاله پذیرش شد که حدود 60 تا 70 مقاله در قالب ارایه شفاهی و 10 مقاله در قالب پوستر ارایه خواهد شد.
انتهای پیام/