شناسه خبر : 24
سرویس : دانشگاه
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۴
دکتر احمدیان خبر داد

جشنواره خلاقیت شریف اسفند ماه برگزار می شود

جشنواره خلاقیت شریف اسفند ماه برگزار می شود

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف در نشست خبری امروز (10 بهمن ماه) به معرفی خلاقیتکده شریف، اهداف این مرکز و فعالیتهای برجسته آن پرداخت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پژوهشگر نیوز به نقل از ایسنا، دکتر احمدیان در خصوص معرفی خلاقیتکده شریف گفت: خلاقیتکده با هدف توسعه مبانی خلاقیت در جامعه، آشناسازی خانواده با مفاهیم خلاقیت و اینکه خلاقیت آموختنی است، تشکیل شده و تلاش می‌کند با تمرکز بر تکنیک‌های پرورش خلاقیت، استعدادیابی و نخبه پروری با انجام برنامه‌هایی هوشمندانه، درصدد پرورش قوه خلاقیت در تمام دانش آموزان باشد.

وی خاطرنشان کرد: این خلاقیتکده با ارائه تکنیک‌های علمی و کاربردی در جهت شناسایی، سنجش، ارتقاء و تقویت خلاقیت نونهالان و دانش‌آموزان تلاش دارد تا زمینه تربیت نسلی هوشمند و سالم را برای در دست گرفتن سکان رهبری جامعه فراهم آورد.

دکتر احمدیان در خصوص برنامه‌ها و فعالیت‌های اخیر خلاقیتکده شریف گفت: این خلاقیتکده در راستای اهداف خود نخستین "همایش ملی مدیریت استعدادها در هزاره سوم" را طی روزهای اول و دوم اسفند ماه سال جاری برگزار می‌کند.

این عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف در خصوص برگزاری این رویداد گفت: اهمیت و نقش سرمایه‌های انسانی در رشد، شناسایی، ارتقا و حفظ استعدادهای کشور از ضروریات توسعه همه جانبه است لذا این همایش در نظر دارد با دعوت از فرهیختگان و صاحبنظران ملی و بین‌المللی و بررسی راهکارهای علمی و نوین دنیا در پرورش نسلی توانمند و با استعداد، فرصتی ارزشمند و مطلوب را فراهم سازد.

وی خاطرنشان کرد: این همایش با برگزاری کارگاه‌های تخصصی و ایجاد فضایی برای معرفی دستاوردها و فناوری‌های تولید شده داخلی، سعی می‌کند تا بستر علمی لازم را برای انجام فعالیت‌های علمی و اجرایی فراهم آورد.

دکتر احمدیان اذعان داشت: نقش مردم در مدیریت استعدادیابی و استعداد پروری، نسلی سالم در پرتو فناوری‌های نوین، مدیریت استعدادهای سازمانی، نقش دستگاهها و نهادهای اجرایی در توسعه و مدیریت استعدادها، فرهنگ و مدیریت استعداد، آینده پژوهی و نگرش جهانی به شناسایی و پرورش استعداد، هماهنگی سازمان‌های استعدادیابی در کشور و مدیریت استعداد و علوم شناختی از جمله محورهای این همایش دو روزه خواهد بود.

این عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف در ادامه گفت: آشنایی با آخرین دستاوردهای تحقیقاتی در زمینه استعدادیابی، شناسایی نیازهای تحقیقاتی و اولویت بندی آنها و در نهایت کمک به حفظ منافع ملی، همکاری علمی با مراکز تحقیقاتی و آموزشی سایر کشورها و سازمان‏های بین‌المللی و تشویق و بکارگیری محققان و پژوهشگران نخبه در زمینه استعدادیابی از جمله اهداف همایش ملی مدیریت استعدادها در هزاره سوم خواهد بود.

دکتر احمدیان یادآور شد: این همایش در روزهای اول و دوم اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد و علاقه مندان و شرکت کنندگان در همایش می توانند با مراجعه به سایتtmc.insf.org نسبت به کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام اقدام نمایند.

رئیس پژوهشکده مهندسی سلامت در ادامه معرفی فعالیتهای خلاقیتکده شریف به برگزاری "جشنواره خلاقیت" در اسفند ماه سال جاری خبر داد و گفت: در این جشنواره که ویژه دانش آموزان و والدین آنان است، در گام اول دانش آموزان 8 تا 14 ساله در آزمونی با عنوان آزمون استعدادیابی روشا(رویش و شکوفایی استعدادها) که 13 اسفندماه برگزار خواهد شد، شرکت نموده و پس از اعلام نتایج این آزمون می‌توانند در گامهای بعدی در دوره‌های آموزشی 6 ماهه با عناوین؛ مهارت، خلاقیت و استعدادیابی(رویش بذرهای نهفته وجودی) و پرورش و شکوفایی شرکت کنند.

وی خاطرنشان کرد: علاقه مندان به شرکت در آزمون استعدادیابی روشا که 13 اسفند ماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار خواهد شد، می‌توانند از تاریخ 10 بهمن الی 10 اسفندماه سال جاری و با مراجعه به سایت؛ http://khallaghiatkadeh.ir/rosha نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.

دکتر احمدیان افزود: در این جشنواره دوره‌های فرزندپروری و خلاقیت ویژه والدین دانش آموزان نیز برگزار خواهد شد.

رئیس خلاقیتکده شریف در پایان صحبت هایش از رونمایی چهار کتاب با مضامین پرورش خلاقیت و استعدادیابی خبر داد و افزود: در خلاقیتکده در زمینه‌های پرورش خلاقیت کتاب‌هایی ویژه معلمان، والدین و دانش آموزان تدوین شده که در فروردین ماه سال آینده در اختیار مخاطبین و علاقه مندان قرار خواهد گرفت.

وی یادآور شد: این کتاب‌ها می تواند یاری رسان خوبی برای معلمان، والدین و دانش آموزان به منظور پر کردن این خلا در کشور باشد.

انتهای پیام/

امتیازدهی به مطلب

اشتراک گذاری

فیسبوک توئیتر گوگل پلاس فیس نما کلوب تلگرام واتس اپ

نظرات

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
برای دریافت مهمترین اخبار عضو کانال پایگاه اطلاع رسانی پژوهشگر نیوز در تلگرام شوید.

آخرین اخبار

برگزاری اولین همایش دانش آموختگان انجمن شیمی ایران همایش ملی آموزش زبان انگلیسی برگزار شد همایش برنامه ریزی و گسترش ۲۸ تیرماه در تهران برگزار می شود همایش ملی شیمی برگزار می شود دومین کنفرانس انرژی های تجدید پذیر آبان ماه برگزار می شود انعقاد تفاهم نامه همکاری بین جهاد دانشگاهی و دانشگاه محقق اردبیلی نشست هنر و زیبایی از منظر قرآن کریم برگزار می‌شود پنجمین مجمع اقتصاد فناوری نانو مردادماه برگزار می شود همایش روز جهانی جمعیت، تیر ماه درساری برگزار می شود حمایت از پایان نامه های مرتبط با زن و خانواده اولین همایش ملی پیشگیری از غرق شدگی در گیلان همایش ملی نقد متون و کتب علوم انسانی برگزار می شود آخرین مهلت ارسال مقاله به همایش آسیب شناسی دهان، فک و صورت اولین همایش بین المللی دین، فرهنگ‌ و‌ فناوری برگزار می شود نخستین همایش ملی پدافند غیرعامل مردم محور در آستارا برگزار می شود ثبت ۱۹ اختراع و اجرای ۲۵ پروژه دومین همایش ملی طب سنتی و گیاهان دارویی برگزار می شود حجم اطلاعات موجود در مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی نقطه قوت آن است همایش ملی گوهرشناسی و بلورشناسی برگزار می شود دومین سمینار شیمی کاربردی در زنجان برگزار می شود کنفرانس ملی ساخت ایران ۱۸ تیر برگزار می شود همایش توسعه پایدار و مدیریت شهری اجرای حق مالکیت، تضمینی برای رشد صنایع فرهنگی است نمایه سازی بیش از ۱۱۰ هزار عنوان مقاله همایش ­های علمی در SID مرحله نهایی مسابقات ملی بتن خودتراکم ایران برگزار می شود سومین همایش هنر اسلامی با نام تصویر ماندگار برگزار می شود همایش بین المللی «معماری، عمران و شهرسازی در آغاز هزاره سوم» پذیرش ۱۷ مقاله در دومین همایش ملی شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت چهارمین همایش ملی دستاوردهای جدید در علوم ورزشی برگزار شد دومین جشن دانش آموختگان پژوهشگاه شیمی برگزار می شود همایش سلول های بنیادی سلول‌درمانی و پزشکی بازساختی برگزار می شود سومین کنفرانس ملی مهندسی کامپیوتر و برق با تجلیل از پژوهشگران برتر پایان یافت برگزاری دومین سمپوزیوم تخصصی گروه نانو شیمی و نانو تکنولوژی پزشکی

پربازدید ها

همایش ملی آموزش زبان انگلیسی برگزار شد برگزاری دومین سمپوزیوم تخصصی گروه نانو شیمی و نانو تکنولوژی پزشکی همایش ملی فناوری های نوین در نانو کامپوزیت ها برگزار شد همایش ملی شیمی برگزار می شود زنگ خطر سکته مغزی در کشور به صدا درآمده است برگزاری اولین همایش دانش آموختگان انجمن شیمی ایران رسیدن تب مدرک گرایی به دکتری همایش برنامه ریزی و گسترش ۲۸ تیرماه در تهران برگزار می شود کنفرانس ملی ساخت ایران ۱۸ تیر برگزار می شود ثبت ۱۹ اختراع و اجرای ۲۵ پروژه برگزاری همایش ملی «تازه های روانشناسی مثبت نگر» سومین همایش ملی متن پژوهی ادبی نمایه سازی بیش از ۱۱۰ هزار عنوان مقاله همایش ­های علمی در SID همایش بین المللی «معماری، عمران و شهرسازی در آغاز هزاره سوم» همایش ملی گوهرشناسی و بلورشناسی برگزار می شود همایش ملی نقد متون و کتب علوم انسانی برگزار می شود نخستین همایش ملی پدافند غیرعامل مردم محور در آستارا برگزار می شود انعقاد تفاهم نامه همکاری بین جهاد دانشگاهی و دانشگاه محقق اردبیلی اولین همایش بین المللی دین، فرهنگ‌ و‌ فناوری برگزار می شود همایش روز جهانی جمعیت، تیر ماه درساری برگزار می شود

نظرسنجی

محتوای سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟

خبرنامه

سرور پارس